Teodorovici, atac în rafale la adresa lui Cîțu. "Un frustrat și ratat profesional"

 

Ministrul Finanțelor a lansat un potop de epitete la adresa principalului său adversar politic, Florin Cîțu, despre care spune că nu este decât un "frustrat şi ratat profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale."

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, preşedinte executiv al PSD, afirmă că „este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent”. Atacul lui teodorovici vine după ce liderul senatorilor liberali, Florin Cîţu, a criticat salariile şi beneficiile bugetarilor, propunând taxarea acestora sau renunţarea la vouchere de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

„Sunt unii care nu înţeleg că politica este mai mult decât expresia trăirilor de moment ale celor ce se pretind oameni politici! Este mai mult decât un hashtag foarte sonor, un selfie şmecher sau un discurs isteric şi scandalos voit a produce emoţii extreme. Este mai mult decât o pancartă, o lozincă, un strigăt sau un gest de teribilism politic. Sunt unii care nu pricep că politica diferă de politicianism, aşa cum un om de stat sau un om politic diferă de un politruc demagog”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD continuă: „Este dăunător şi jignitor la adresa întregii societăţi atunci când unii frustraţi şi rataţi profesional, care nu au fost vreodată în situaţia de a gândi sau lua decizii cu implicaţii economice şi sociale, ba, mai mult, au fost brutal respinşi de mediul privat şi nu sunt acceptaţi nici de cel public, ajung să mai fie toleraţi doar de câte un partid politic, dar şi acolo, fie pe scurtătură sau pe uşa din dos, de unde debitează inepţii cu un aer iritat şi impertinent. Conştienţi sau nu de efectul public şi impactul negativ al gesturilor şi mesajelor lor pentru imaginea şi credibilitatea ţării, ei îşi cuantifică activitatea exclusiv în indicatori de beneficii politice şi personale - CE, CÂND şi CÂT(u)”.

„Aviz amatorilor de chilipiruri şi recompense politice”, încheie Teodorovici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Diaspora
22 Aug 05:37
Lasa vrajeala si matale, Citu si Rares Bogdan sa vina sa arate cine si cum a furat 10% din PIB asa cum au sustinut saptamana trecuta.
Răspunde
0 0
Ciioooma Roooosie !
22 Aug 00:04
agentul kgb iar isi da in petec ... chiparosul e plin de el, a ajus unde nu credea niciodata ca o sa ajunga. Sa isi bata joc de o tara si un popor fara sa pateasca, inca, NIMIC !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?