Teo, prezentatorul emisiunii "După Bloguri" de la Realitatea TV, le răspunde fanilor pe TPU.ro

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Teo de la "Deko" şi, mai nou, Teo de la "După Bloguri", primul late-night show care aduce blogerii pe sticlă în fiecare duminică, începând cu 23:30, la Realitatea TV, se alătură comunităţii TPU.ro şi, până pe 17 mai, va răspunde la întrebările fanilor săi.

Teo, pe numele său real Claudiu Teohari, nu se află "la prima abatere" în mediul online. Pe lângă spectacolele de stand-up pe care le-a susţinut împreună cu trupa "Deko", prezentatorul "După Bloguri" a adunat peste 4 milioane de vizite pe youtube prin intermediul clipurilor sale şi, în plus, scrie pe blog de mai bine de doi ani BoguLuTeo.wordpress.com

Înainte de rolul de "băiat de la TV care stă de vorba cu starurile de youtube, celebrităţile de forum şi vedetele de blog" şi cel de comediant, Teo a dat o tură prin industria de publicitate, pe care spune că a părăsit-o pentru că "nu mai aveam ce să ne oferim unul altuia... am impresia că advertisingul vedea în mine doar o bucată de carne fără sentimente şi nu îşi dorea decât sex. "


Teo a acceptat să prezinte "După bloguri" pentru că "dacă nu apari la tv, ai zero şanse să te căsătoreşti cu un fotbalist". Mărturiseşte că stă mult pe internet, prea mult. Dar uneori mai stă şi Internetul deasupra, şi atunci se mai odihneşte. Animalul său preferat este "cocalarul cu o privire serioasă în ochi, dacă se poate tuns de concurs şi cu pantofi argintii cu şireturi cu sclipici", povesteşte prezentatorul de la Realitatea TV.

Între 1 şi 17 mai, Teo de la "După Bloguri" va răspunde la întrebări deştepte despre internet, teatru, stand-up comedy, filosofie şi cultură, timp liber, dragoste şi sex, politică şi orice mai doresc oamenii drăguţi care se ajută între ei pe TPU.ro.

"După Bloguri" constituie un proiect editorial cross-media online-TV, lansat de Realitatea TV cu sprijinul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu.

Emisiunea este produsă de Indie Studio, prezentată de Teo din trupa "Deko" şi poate fi urmărită în fiecare duminică seara, de la 23:30,  la Realitatea TV, cu susţinerea editorială a site-ului DupăBloguri.ro.

Platforma colaboraţională "Toţi pentru Unul" - TPU.ro este locul în care    oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5 - compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks - una dintre cele mai importante companii de web development din România.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?