Tensiuni în PSD. Rovana Plumb a amenințat cu demisia în CEX-ul județean

 

Rovana Plumb a amenințat luni cu demisia în CEX-ul județean dacă nu este susținută de colegi.

Sunt tensiuni majore în PSD Dâmbovița. Rezultatul alegerilor europarlamentare, în filială, în ciuda victoriei PSD în Dâmbovita, este considerat nesatisfăcător, de unii dintre social democrații dâmbovițeni, iar lipsa unei analize a încins spiritele.

Surse din PSD Dâmbovița au confirmat pentru RealitateadeDambovita.net, că în cadrul întâlnirii de astăzi ,Rovana Plumb, a amenințat că-ți depune demisia, din calitatea de președinte al PSD Dâmbovița, dacă nu mai beneficiază de sprijinul colegilor.

La vot, membrii CExJ Dâmbovița, cu o singură excepție, au votat pentru ca actualul președinte să își continue mandatul.

Social democrații dâmbovițeni au convocat de urgență un CEx județean, în primul rând pentru o analiză a rezultatelor alegerilor europralamantare. PSD a câștigat în Dâmbovița, cu 31%, dar rezultatul este considerat nesatisfăcător, de un grup de social democrați dâmbovițeni, membri ai Comitetului Executiv județean Dâmbovița.

La analiza de luni (17 iunie 2019) s-a solicitat convocarea unei noi Conferințe Județene de Alegeri la PSD Dâmbovița. Acest lucru a fost dealfel supus la vot și aprobat, ședința de alegeri urmând a avea loc după Conferința Națională a PSD, din 29 iunie.

Rovana Plumb, președinte ales al PSD Dâmbovița, este considerată „vinovată", de grupul ce solicită noi alegeri, pentru rezultatul din 26 mai 2019, la alegerile europarlamantare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Care e problema !
18 Jun 07:49
cex, bex, frex, orice frectie unde sobolanii se bat pe functii si posturi de unde pot dirija mai bine fonduri, locuri de munca la stat, trafica influenta si intra in aranjamente si sforarii ... pentru asta se merita sa incasezi crosee si upercuturi ca apoi vin si beneficiile !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?