Temple Run 2, jocul care a înnebunit utilizatorii de iPHONE

Temple Run 2 se bucură de un mare succes în rândul posesorilor de iPhone
Temple Run 2 se bucură de un mare succes în rândul posesorilor de iPhone

Lansat in urma cu 4 zile, Temple Run 2 se pare ca este deja un hit dupa ce a ajuns pe primul loc in topul aplicatiilor gratuite din AppStore.

In cazul in care credeati ca doar jocuri precum Angry Birds sau aplicatii utile precum GoogleMaps si YouTube  pot aduna milioane de download-uri in cateva ore, Temple Run2 demonstreaza contrariul. Urmasul unuia dintre cele mai populare jocuri din AppStore, Temple Run 2 a atins peste 20 de milioane de download-uri in 4 zile de la lansare. Performanta jocului este cu atat mai spectaculoasa cu cat in primele 24 de ore fusese deja descarcat de 6 milioane de ori. Fiind un joc gratuit care genereaza profit pe baza achizitiilor in-app, Temple Run 2 este de asemenea, unul dintre putinele jocuri care a generat un profit semnificativ prin acest sistem, scrie playtech.ro

Pentru a intelege mai bine cat de mare este cifra atinsa de Temple Run 2 sunt suficiente cateva comparatii si faptul ca, momentan, jocul este disponibil doar pe iOS. Angry Birds Space, de exemplu, in 3 zile a atins 10 milioane de descarcari pe mai multe platforme. Revenirea aplicatiei Google Maps in AppStore s-a reflectat intr-un varf de popularitate de 10 milioane de download-uri in 48 de ore. Jocul original Temple Run are pana in acest moment 170 milioane de download-uri pe iOS, Android si Amazon.

PUTEȚI DESCĂRCA JOCUL TEMPLE RUN 2 DE AICI

Articole recomandate

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?