TELEPATIA este acum REALITATE. Experimentul SINISTRU făcut de cercetători

 

Telepatia a fost, de multe ori, subiectul unor filme fantasy sau science-fiction. Un grup de cercetători din SUA a demonstrat că această ”abilitate” poate deveni realitate.

Oamenii de știință de la Universitatea din Washington au demonstrat cu succes capacitatea unor persoane de a-și transmite gânduri fără a comunica direct.

Într-un studiu efectuat pe șase voluntari, cercetătorii au arătat că prin folosirea unei interfețe de tip creier-creier se pot obține rezultate care, până acum, țineau de domeniul științifico fantastic.

Savanții au făcut teste pe trei perechi de oameni și au avut o rată de succes cuprinsă între 25 și 83 la sută. Rezultatele sunt foarte bune, având în vedere că tehnologia este abia la începuturi.

Cum s-a derulat experimentul

Subiecții au fost așezați în camere diferite și au fost conectați la căștile cu senzori. Ambii ...

Află continuarea și vezi un clip video care demonstrează că telepatia este reală

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 -4
Ion Creion
09 Nov 23:42
de unde naiba sinistru? a, da, jos basescu!
Răspunde
5 -1
Pixelul vanat
10 Nov 10:28
4 Cand vei avea un cip in cap si iti vor cunoaste Big Brotherii fiecare gand o sa ti se para destul de sinistru. Desi ar fi obositor pentru oricine sa citeasca gandurile unui asemenea pr0st.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?