#Teleormanleaks. Un greu din PSD rupe tăcerea: "Un partid merge înainte și fără lider”

 
PSD, dezvăluiri incredibile
PSD, dezvăluiri incredibile
PSD, dezvăluiri incredibile Reactie din PSD pe Teleormanleaks

Greii din PSD au intrat în silenzio stampa cu privire la dosarul Teleormanleaks, anunțat sâmbătă seara de RISE Project, care ar putea conține documente compromițătoare la adresa liderului Liviu Dragnea și a legăturilor acestuia cu compania Tel Drum.Primul lider din PSD care a rupt tăcerea în scandalul Teleormanleaks declan;at de Rise Project este Dumitru Buzatu, preşedintele CJ Vaslui şi liderul PSD Vaslui.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, Dumitru Buzatu spune că orice partid, indiferent de lider, are un program și, dacă programul face bine, "indiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat".

"Cei de la Rise Project găsesc în fiecare zi, în fiecare noapte sau dimineață câte un geamantan. Sunt circumspect cu aceste tip de știre, nu vreau să cad în plasa manipulării, nu putem rezolva în cadrul CEX astfel de lucruri, de-astea am auzit de 27 de ani de când sunt în politică în fiecare zi.

Întrebat dacă dosarul Teleormanleaks ar putea pune pe Liviu Dragnea într-o situație vulnerabilă în partid, Buzatu a spus că "aceste lucruri și maniera aceasta de a prezenta din partea presei și a Opoziției faptele este o manieră greșită care nu mai interesează pe nimeni în România".

"Am ascultat comentariile anterioare și nu încetez să mă mir cum unii proști tot timpul speră ca vor câștiga din aceste știri senzaționale. Orice partid, indiferent de liderul pe care îl are, are un program și dacă programul face bine, indiferent de soarta liderului, partidul are de câștigat. Nu pot să intru într-o dispută, că ei răspândint tot felul de fake-uri și de prostii, eu nu pot decât să mă rog pentru sănătate lor.", a mai spus Dumitru Buzatu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?