Teleorman, epicentrul şomajului şi în 2018. În ce judeţe sunt cele mai mici salarii

 

La sfârșitul anului, Vasluiul va avea cea mai ridicată rată a șomajului, de 10%. Va fi urmat de Teleorman și de Mehedinţi. Vorbim despre județe care sunt conduse chiar de cei de la PSD.

În Vaslui, Teleorman și Mehedinți, până la sfârșitul anului, va fi cea mai mare rată de șomaj: Vaslui 10%, Teleorman - 9,8%, Mehedinţi - 9%.

Mai exact, cei mai mulţi şomeri se vor înregistra, la sfârşitul lui 2018, în regiunile Nord-Est, aproximativ 65.000 persoane, Sud-Vest Oltenia 60.000 persoane şi Sud Muntenia. Iar cei mai puţini în Nord-vest. Vorbim despre aproximativ 33 de mii de persoane.

Salariații cu cele mai mici câștiguri vor fi cei din Bistriţa-Năsăud, Ialomiţa şi Harghita. Cele mai mari salarii se vor înregistra în Timiș și Ilfov.

În Capitală, câştigul net lunar va ajunge la peste 3.600 de lei pe salariat. Salariaţii cel mai slab plătiţi, cei din Bistriţa-Năsăud, de exemplu vor avea un salariu mediu net de peste 2000 de lei.

UNDE SE CÂȘTIGĂ CEL MAI PROST

Bistriţa-Năsăud: 2.094 lei/salariat
Ialomiţa: 2.047 lei/salariat
Harghita: 2.019 lei/salariat
(câștiguri nete lunare)

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Bogdan
21 May 09:43
E interesant ca o tara ce pierde un oras de dimensiunea Brasovului in fiecare an, are o rata a somajului mai mare decat alte state est Europene si chiar mai mare ca UK. In Marea Britanie somajului e la 4.1% iar rata ocupatiei e cea mai mare din Europa, desi acolo se stabilesc in fiecare an cam 300 000 de persoane. Cum explicam acest lucru? Politicieni spun ca situatia este roz si economia duduie, dar acest lucru este complet absent in realitatea economica de zi cu zi. As spune ca statisticiile trebuiesc revizuite si interpretate intr-un mod care sa reflecte sutuatia existenta
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?