Ca în telenovele: O fetiţă din România a moştenit o avere de la un italian necunoscut

Proces complicat în Italia, în jurul unei moşteniri de peste 2 milioane de euro care ar fi trebuit să-i revină unei fetiţe din România. Un avocat și două femie riscă închisoarea pentru că ar fi falsificat un testament redactat în favoarea unei fetiţe din România, scrie publicaţia Il Piancenza.

Magistratul este acuzat că a falsificat testamentul lui Fausto Orcesi, mort în urmă cu câţiva ani, astfel încât averea de circa 2 milioane de euro să îi rămână surorii defunctului și avocatuliu, care, ca executor judecătoresc, urma să primeasă li el 850.000 de euro din această sumă.

Il Piacenza scrie că testamentul ar fi fost scris, de fapt, de către sora decedatului, cu puțin timp înainte de moartea acestuia, în complicitate cu avocatul. Potrivit procurorilor, adevăratul moştenitor ar fi o fetiţă născută din relaţia lui Orcesi cu o româncă. Copila  a venit pe lume după moartea italianului, dar analizele ADN au demonstrat că este fiica acestuia şi moştenitoarea de drept a averii lui.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?