Telenovelă cu sfârșit șocant! Tânăra abuzată de polițistul de la Craiova, însărcinată

 

Fata din județul Dolj cu care poliţistul craiovean a întreţinut relaţii sexuale a rămas însărcinată şi, cel mai probabil, sarcina a fost întreruptă, în prezent aflându-se sub supraveghere medicală, potrivit reprezentanților DGASPC Dolj, scrie realitateadecraiova.net.

Minora a fost mutată de la Segarcea într-un centru din Craiova.

În ultima perioadă, fata devenise un copil problemă, asistentul maternal observând că fata nu mai respecta regulile, că lipsea de la școală, de acasă și că începuse să fumeze.

„Minora N.A.M în vârstă de 14 ani și 11 luni s-a aflat în plasament la un asistent maternal profesionist din anul 2005 până în luna august 2019. Luând în considerare informațiile comunicate de asistentul maternal profesionist cu privire la anturajul copilului și comportamentul inadecvat al acestuia (încălcarea frecventă a regulilor, absenteism școlar și de la domiciliu, consum de tutun) managerul de caz a solicitat în luna mai 2019 sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) pentru identificarea unor eventuale forme de abuz/exploatare/trafic asupra minorei. Ținând cont de faptul că asistentul maternal profesionist nu a mai putut să gestioneze corespunzător comportamentul copilului și, de asemenea, ținând cont de opinia copilului, au fost inițiate demersuri pentru înlocuirea măsurii de protecție”, se arată într-un comunicat remis de DGASPC Dolj.

Fata a fost luată de la asistentul maternal și dusă într-un centru de plasament din Segarcea, măsură legală când apar astfel de probleme.

Din luna august a acestui an, de când fata se afla în grija statului, i s-au făcut controale medicale periodice, în octombrie depistându-se o sarcină oprită în evoluție.

Mai multe pe realitateadecraiova.net.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?