Telekom România, anunț important de ultimă oră

 
Telekom
Telekom

Telekom Romania și Orange România ar putea întrerupe parteneriatul care durează de aproape trei ani, conform celor mai noi informații din piață.Telekom Romania a încheiat cu Orange Romania, la începutul anului 2016, două acorduri prin care operatorul de telefonie mobilă are acces la rețeaua fixă Telekom Fix (fosta Romtelecom), iar subsidiara Telekom Mobile (fosta Cosmote) folosește rețeaua 4G a subsidiarei locale a grupului Orange.

CEO-ul Telekom România, Miroslav Majoros, a declarat că în prezent se poartă discuții între cei doi operatori, dar a subliniat că "situația s-a schimbat" față de momentul inițial.

“Suntem mulțumiți de rezultatele parteneriatului cu Orange, dar între timp situația s-a schimbat. Telekom are în prezent o acoperire foarte bună pe zona 4G. Avem discuții pe tema continuării colaborării. Dacă va continua sau nu și în ce formă, vom vedea la sfârșitul discuțiilor”, a declarat Majoros, conform profit.ro.

Citește mai multe pe profit.ro!

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?