Telefoanele iPhone şi iPad-urile care vor primi noul sistem de operare iOS 11

Apple a anunţat oficial lista telefoanelor şi tabletelor care vor putea rula noul sistem de operare iOS 11, care va fi disponibil pentru update începând cu data de 19 septembrie.iOS 11 aduce noi facilităţi foarte interesante, de la noul Control Center la noua platformă App Store, redesenată. Noul sistem de operare pentru dispozitivele mobile Apple, iOS 11, se va lansa pe 19 septembrie, odată cu startul comenzilor pentru iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.

Despre iOS 11 se cunosc deja multe detalii, acesta aflându-se în stadiul beta din iunie şi până acum. Printre noile funcţii pe care le vom vedea pe iOS 11, se numără şi traducerea în diferite limbi cu ajutorul lui Siri, un mod ”split-screen” pe iPad, adăugarea funcţiei drag&drop pe ambele dispozitive mobile, cât şi un nou centru de control, care îl va înlocui pe cel actual. În plus, vei putea chiar şi să înregistrezi ecranul, un fel de print screen dinamic.

Lista cu telefoanele care vor trece la iOS 11 o vedeţi pe GadgetReport.ro - https://gadgetreport.ro/software/telefoanele-iphone-ipad-urile-care-vor-primi-noul-sistem-de-operare-ios-11/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?