Teatrul Naţional Bucureşti vă propune "Şapte dintr-o lovitură"

 
Florina Gleznea
Foto: TNB
Florina Gleznea Foto: TNB
Axel Moustache
Foto: TNB Florina Gleznea
Foto: TNB Alexandru Nedelcu
Foto: TNB

Cei mai noi membri ai echipei TNB fac echipă în această stagiune, la Sala ATELIER în spectacolul "Şapte dintr-o lovitură" de Lia Bugnar, regia Ion Caramitru.

Piesa "Şapte dintr-o lovitură" este scrisă special pentru actorii nou veniţi în trupa TNB de către Lia Bugnar, actriţă şi autoare de texte dramatice.

Un spectacol cu şi despre tineri, a cărui acţiune se întâmplă într-un studio de televiziune. Un spectacol despre oameni, despre disperare, speranţă, situaţii limită, despre cât şi cum eşti dispus să faci pentru a reuşi.


Cei şapte tineri actori sunt, în ordinea intrării în scenă, Victoria Dicu, care interpretează rolul Marinei, Ana Macovei - Fefe, Mihai Calotă - Gabi, Florin Lăzărescu - Bobo, Axel Moustache - Luca, Florina Gleznea, care interpretează la dublură personajul Ema şi Alexandru Nedelcu - Nick.

Alături de foarte tinerii actori, pe scenă se află Carmen Ungureanu, în rolul Clarei şi Lia Bugnar, în rolul Emei.

Cel care a semnat regia şi scenografia este însuşi directorul Teatrului Naţional Bucureşti, Ion Caramitru.

Cum s-a ajuns aici? Iată filmul evenimentelor:

  • 1-3 octombrie 2007 - după 17 ani se organizează concurs la TNB - 150 de candidaţi din care sunt aleşi 7. Şi pentru că trebuie prezentaţi publicului cum se cuvine, a apărut ideea unui text comandat pentru ei, misiune pentru care a fost aleasă Lia Bugnar.
  • 25 octombrie 2008 - premiera oficială a spectacolului "Şapte dintr-o lovitură"

Iar din 23 noiembrie Teatrul Naţional Bucureşti vă aşteaptă să-i vedeţi în acţiune pe cei mai tineri membri ai echipei TNB.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?