Ţeapa FabricadeDiscounturi.ro: Libra Bank a oprit toate tranzacţiile

 
Ţeapa FabricadeDiscounturi.ro: Libra Bank a oprit toate tranzacţiile
Ţeapa FabricadeDiscounturi.ro: Libra Bank a oprit toate tranzacţiile
FOTO: economica.net

Zilele acestea toţi ochii din online s-au îndreptat către un site care promite produse electronice şi IT&C la preţuri reduse şi cu 60%, FabricaDeDiscounturi.ro, aşa cum a scris şi bloggerul Alex Mihăileanu pe site-ul Subiectiv.ro.

Nimic mai frumos decât un Black Friday în fiecare zi, dar sunând azi la numărul afișat pe site ne răspunde o doamnă foarte prietenoasă care dorește să ne explice mecanismul prin care se obțin astfel de reduceri.

La întrebarea noastră: "Cum puteți vinde un telefon Samsung Galaxy S5 cu 1.350 lei în loc de prețul lui mediu de 2.450 de lei?", răspunsul a fost unul halucinant: "Firma noastră are contract direct cu fabrica Samsung".

Modelul "ţepei" era unul simplu: un site Wordpress foarte ieftin, pe care erau anunţate vânzări de produse cu discounturi uriaşe. Plăţile se făceau doar online, prin Libra Bank, iar produsele ar fi urmat să fie livrate "în cel mult 4 săptămâni". Aparent, au fost făcute deja peste 14.000 de comenzi, şi există evaluări ale prejudiciului de 3 milioane de euro.

Mai multe, pe economica.net. Tot acolo și poziția FabricadeDiscounturi.ro.

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?