Octavian Hoandră, profesor de golf pentru fiica lui Cozmin Gușă, Daria

 

Caravana România 2019 a ajuns, duminică seara, în județul Alba. Cozmin Gușă și invitații au analizat ultimele evoluții ale campaniei electorale. În locul de unde a fost transmisă dezbaterea a avut loc și o lecție de golf, pe terenul de golf "Theodora", deținut de omul de afaceri Ioan Popa.

Rolul profesorului a fost jucat de Octavian Hoandră, realizatorul emisiunii "Realitatea românească", iar cel al învățăcelului de fata consultantului politic Cozmin Gușă, elevă în Austria. Daria a ascultat atent sfaturile oferite la prima lecție de golf pe care a primit-o și a spus, mai în glumă, mai în serios, că profesorul este foarte sever.

Vezi imaginile mai jos, în VIDEO!

Ioan Popa este un investitor de succes în județul Alba. ”Construirea unui teren de golf necesită foarte mulți bani”, a spus acesta din propria experiență.

”Am vrut să fac ceva să rămână în urma mea. Acest teren a fost făcut după toate regulile. Toți muncitorii care au făcut acest teren erau străini. Am ales să pun resortului numele fiicei mele. Toată familia mea lucrează la mine în business”, a declarat Ioan Popa, proprietarul clubului de golf ”Theodora''.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?