Tatăl fetiţei de 4 ani, ucise de mama educatoare: "Prima dată se ducea la ea...Mami, te iubesc"

Tatăl fetiţei de 4 ani care a fost ucisă de mama ei a vorbit pentru prima dată. Sfâşiat de durere, acesta spune că a venit acasă şi a fost pus în faţa faptului împlinit. Mai mult, acesta spune că fetiţa era foarte apropiată de mama ei, cea care i-a luat zilele, scrie Digi 24. "Primul lucru fugea la mama...mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică”, spune Marius Neţ, tatăl fetiţei. 

Tragedia s-a întâmplat în vreme ce soţul educatoarei în vârsta de 38 de ani era plecat la serviciu. Mama fetiţei s-a încuiat cu ea în baie şi acolo i-a luat zilele. Tatăl copilei a fost în stare de şoc ore întregi când a aflat. Îl roade şi acum aceeaşi întrebare. Cum s-a transformat partenera lui în criminală, din mama divinizată de singurul lor copil.

Poliţiştii trebuie să afle motivele asasinatului, iar misiunea se anunţă cumplit de grea. Educatoarea care şi-a ucis fetiţa într-un mod ce nu poate fi descris îşi adora copilul, povestesc vecinii: îi spunea prinţesă şi nu avea ochi decât pentru ea.

Vecină: „Eu tot aşa îi spuneam, prinţesa mea. Venea, că noi nu avem gard între grădini, venea la mine culegeam mere, flori. Era o scumpete de fetiţă.” Nici tată fetiţei, nici apropiaţii nu pricep ce s-a întâmplat în mintea femeii care îşi dedicase viaţa şi cariera copiilor. Directoarea grădiniţei vorbea la superlativ despre educatoare, la fel şi părinţii celor mici din grupa ei.

Vecină: „Femeie extraordinară. A iubit copiii din tot sufletul, s-a declanșat ceva în capul ei de moment, fetița asta a omorât-o, a vrut să se ducă împreună undeva”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?