Tatăl fetei care ar fi fost atinsă de bărbatul mort după ce a fost gazat de jandarmi, prima reacție

 
Tatăl fetei care ar fi fost atinsă de bărbatul mort după ce a fost gazat de jandarmi, prima reacție
Tatăl fetei care ar fi fost atinsă de bărbatul mort după ce a fost gazat de jandarmi, prima reacție
Tatăl fetei care ar fi fost atinsă de bărbatul mort după ce a fost gazat de jandarmi, prima reacție Tatăl fetei care ar fi fost atinsă de bărbatul mort după ce a fost gazat de jandarmi, prima reacție

Parchetul Militar Iaşi anchetează modul în care au acţionat jandarmii de la Vatra Dornei pentru a-l imobiliza pe suspectul de pedofilie, care a murit după ce o jandarmeriţă i-a dat cu spray lacrimogen direct în faţă, de la o distanţă foarte mică.

Tatăl fetei care a fost molestată a făcut declaraţii pentru Adevărul.

"Noi (n.r. - părinţii) stăteam la masă, la terasă. Stăteam la o teresa care se afla la 20 de metri de scenă. A venit copilul plângând, fetiţa, şi mi-a spus că este o persoană care se uită la ea, o atinge. A avut un comportament deplasat. M-am ridicat de la masă, am luat fetiţa. Între terasă şi scenă era un echipaj al Jandarmeriei. M-am dus la jandarmi şi le-am spus cele întâmplate. Am plecat cu domnii de la Jandarmerie pentru a identifica persoana. Fetiţa mi-a arătat persoana. Domnii l-au rugat să se legitimeze şi să-i urmeze, la care individul a luat-o la fugă. Dacă eşti nevinovat, nu fugi. Atunci jandarmii au fugit după individ. Au reuşit să-l ajungă din urmă. I-au spus să se potolească, să stea pe loc. Nu a vrut să colaboreze. După care jandarmii au încercat să-l imobilizeze", a spus tatăl fetei.


El a adăugat că fiica sa este extrem de afectată de cele întâmplate.

"Nu pot decât să le mulţumesc jandarmilor. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple ceva grav cu copiii noştri ca să acţionăm", a adăugat tatăl copilei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dragoș
22 Jul 10:57
Denis3 rifai a făcut căcuț pe ea
Răspunde
0 0
Jon
22 Jul 10:24
Ce inventati bai pizdelor.....pai acolo ala era beat era la gratar manelist unde morti vostri credeti ca stau pedofili la manele ???? Manele plus bautura egal ciumegareala nu pefofili dar ca sa va scuzati ce sa ziceti
Răspunde
0 0
Americanul
22 Jul 07:58
Ba handi, dupa anumiti ...ca nu am cuvinte, ar fi trebuit sa se consume actul sexual ca sa fie probe...mor...tii vostri de neno.rociti, care nu stiti ce inseamna sa ai copii. Oarba dupa voi ma, spirite aflate in bezna. Mooriti singuri pe pustii nazdravanilor.
Răspunde
0 0
atins....
22 Jul 03:19
"Se uita la ea si a atins-o"...inainte de a omora un om trebuia si verificat in ce fel a atins-o....
Era fata in fata parintilor cand a atins-o? Era singura?
Răspunde
0 0
johnneil
22 Jul 00:35
Pana la stabilirea unei instante respectivul beneficia de prezumtia de nevinovatie. Si chiar daca ar fi fost vinovat, jandarmeria trebuie sa inceteze de a se mai juca cu astfel de substante in orice situatie. Aici se vede pregatirea pe care o au. Nu pot gestiona un caz critic. Trei persoane nu pot pune la punct pe unul singur.
Răspunde
0 0
Beti
21 Jul 21:12
Este clar că în urma acțiunii jandarmilor a murit o persoană si asta este un lucru grav.
Răspunde
0 0
Vorbind strict tehnic :
21 Jul 19:58
Substantele iritante au efectul maxim acceptat in concentratia maxima de la distanta minima care permite ca efectul maxim sa se manifeste.
Este o idiotenie romaneasca sa vinturi ideea ca trebuie o distanta minima de 1.5 metri ca sa folosesti substanta respectiva pentru ca marind distanta efectul iritant se pierde si devine inutil sa mai folosesti sprayul !!!
Răspunde
0 0
A murit un animal care abuza copii !!!
21 Jul 19:51
E normal ca cel care se vinovat sa reactioneze violent. Daca fiecare scuipa, bate, injura de cite ori crede ca e deranjat atunci meritati sa stati in batustanul primitiv si violent actual.
Ce se intimpla daca tatal se duce sa ceara explicatii singur de la animal !? Lua bataie singur. Daca era fata sau nevasta voastra abuzata !? Cum demonstrati ca a fost un abuz daca nu luati atitudine imediat, IDIOTILOR !
Răspunde
0 0
A murit un PEDOFIL !!! Iar niste copii vir fi mai in siguranta !!!
21 Jul 19:44
Se vede ca pe aici posteaza multi infractori sau persoane cu IQ mult sub suta. Individul a fost oprit pentru EXPLICATII pe care putea sa le dea pe loc. Individul s-a opus jandarmilor in mod violent. TOTI criminalii fac la fel. Cind veti fi tilhariti, violati, batuti sa nu cereti sa fie oprit infractorul, VOI asteptati iesiti din spital sa depuneti plingere. Imbecilitatea in care traiti ofera oportunitati imense criminalilor. Va meritati cocina in care traiti !!!
Răspunde
0 0
Dragos
21 Jul 18:38
A murit o persoana din cauza jandarmilor și tu le mulțumesti ca ce dacă era mai grav ziceam dar cum sa dai cu spray de la o distanta mica.......
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?