Tăriceanu: Vom definitiva proiectele privind comisiile de anchetă și Autoritatea de Interceptări

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că în următoarele două săptămâni parlamentarii ALDE vor definitiva proiectul de lege privind funcționarea comisiilor parlamentare de anchetă și cel privind înființarea Autorității Naționale Unice de Interceptări.Proiectele vor fi depuse în Parlament ca inițiative legislative ale ALDE. 

"Am stabilit liniile generale de acțiune politică pe care le vom promova de acum înainte. Ele vor confirma discursul nostru politic și atitudinile pe care noi le-am avut până acum.

În cadrul acțiunii noastre politice și parlamentare, astăzi am convenit cu colegii că în următoarele două săptămâni să definitivăm proiectele pe care le-am anunțat-legea privind funcționarea comisiilor parlamentare de anchetă și legea privind înființarea Autorității Naționale Unice de Interceptări, care vor fi depuse la Parlament că inițiative legislative ale noastre", a afirmat Tăriceanu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?