Tăriceanu, dezlănțuit! "Doar un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare"

 

Președintele ALDE lansează un atac furibund, pe o rețea de socializare, la adresa președintelui Iohannis pe care în caracterizeazaă drept "doar un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare, apoi a părăsit scena".

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat sâmbătă lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis în cazul soldatului care a leşinat la Ziua Marinei, apreciind că această atitudine reprezintă "o dovadă de netăgăduit a incapacităţii preşedintelui de a reacţiona uman în orice situaţie ar fi, cu excepţia cazului când îi lipseşte cuierul pentru palton".

"Scriam aici zilele trecute că dl Iohannis nu se abate o virgulă, cu sfinţenie, de la rândurile scrise de consilieri pe care le citeşte în felurite ocazii şi care sunt imediat postate pe site-ul Preşedinţiei. Nu mi-am imaginat, însă, că avem un preşedinte la final de mandat pe care nici măcar firească empatie umană nu îl poate abate de la discursuri! Ceea ce am vazut la Ziua Marinei, un Klaus Iohannis care nici nu a tresărit când un soldat a leşinat lângă el, e o dovadă de netăgăduit a incapacităţii preşedintelui de a reacţiona uman în orice situaţie ar fi, cu excepţia cazului când îi lipseşte cuierul pentru palton. Nu era nevoie să-l vedem pe dl Iohannis acordând primul ajutor ori sunând la 112 (oricum inutil, zic eu), ci doar să îi vedem măcar o tresărire omenească, măcar o privire îngrijorată aruncată fugar spre omul suferind, măcar o scurtă poticnire a discursului! Am văzut, în schimb, doar un robot care şi-a recitat textul în virtutea softului din dotare, apoi a părăsit scena. Trist peisaj, trist personaj!", a scris Tăriceanu pe Facebook.

El susţine că preşedintele Iohannis "leagă victimele de la Colectiv de instalarea unui nou guvern, al 'lui', iar pe cele de la Caracal le aruncă în cârca adversarilor din campania prezidenţială".


"Nimic nu îl emoţionează, nici un muşchi nu i se mişcă pe faţă ca daltuita-n piatra. Când şi când zâmbeşte, dar numai când îşi face poze de campanie în timp ce ţara e zguduită de drame umane de proporţii", arată Tăriceanu.

El a susţinut că "o armată de troli a fost asmuţită ieri în mediul virtual şi în presă ca să apere 'încremenirea' prezidenţială" şi că printre ei a identificat "mulţi dintre cei care acum câţiva ani cereau indignaţi capul unui personaj politic pentru că nu oprise maşina după accidentul suferit de un motociclist din coloana oficială".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Taricel cel mititel !
17 Aug 20:13
Un ghertzoi penal, un borfas cu tupeu care se crede diferit de sile camataru sau dinca gheorghitza ... doi corifei ai societatii create de ginerica cel rosu !!!
Răspunde
0 0
Durlă
17 Aug 17:10
Ce mai vrea și cocalarul ăsta de la ALDE?
Răspunde
0 0
Mihai S
17 Aug 12:17
Faptul ca vorbesti in felul acesta confirma imoralitatea creierului putred pe care-l ai in dotare. Esti un excroc fara urma de cea mai mica umbra de bun simt. Ca sa nu fie vreo confuzie vreau sa precizez ca ma adresez susnumitului Tariceanu, un rebut din care nimic nu se mai poate recicla.
Răspunde
0 0
Amalia
17 Aug 12:07
Un personaj disperat,expirat,care nu are preocupări serioase! Având în vedere că ar vrea să ocupe postul de președinte al României-se leagă de actualul președinte ca o tzatza, nu cu aspecte relevante !Vă ai de lume!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?