Tăriceanu, acuzat de un senator PNL că i-a plagiat un proiect de lege: "Aştept scuze!"

 

Senatorul PNL, Florin Cîţu, îl acuză de plagiat pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că, după respingerea de către Senat a proiectului privind eliminarea salariului mediu pe economie pentru muncitorii străini, liderul ALDE vine acum cu aceeaşi propunere de iniţiativă.

"Azi surpriză mare! S-a întâmplat un lucru care mi se tot întâmplă. Senatorii din coaliţia de la putere, după ce îmi critică, înjură şi votează impotirva proictele de lege, sfârşesc prin a le susţine şi a-mi vorbi frumos despre ele. Ieri mi s-a întâmplat cu liderul PSD de la Senat azi mi se întâmplă cu Preşedintele ALDE. Călin Popescu Tăriceanu propune, după o şedinţa a partidului său, exact ce am propus eu şi a fost supus la vot şi apoi respins de PSD -ALDE în data de 17 septembrie. Este vorba despre eliminarea restricţiilor pentru importul de forţă de muncă din spaţiul non -EU. Concret este vorba eliminarea salariului mediu pe economie pentru muncitorii străini", a scris senatorul PNL, Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Liberalul a precizat că aşteaptă scuze publice, dacă liderul ALDE ştia că proiectul pe care l-a anunţat a fost deja depus de acesta.

"Am două variante: Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care nu a fost prezent la şedinţa nu a fost informat de senatorii ALDE despre această iniţiativă care poartă semnătura mea/.Domnul Călin Popescu Tăriceanu ştie că această iniţiativă prezentată de dânsul îmi aparţine. În aceste condiţii aştept scuze publice pentru că ce face domnia să acum, numai elegant nu este", a adăugat Cîţu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?