Raed Arafat promovează un oraş din Transilvania, candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii

Târgu Mureş şi-a anunţat candidatura pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Ambasador pentru campania de promovare a oraşului - "Făcut în Târgu Mureş" - este Raed Arafat.Oraşul Târgu Mureş va candida la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021. Pentru asta, autorităţile au lansat campania "Făcut în Târgu Mureş", ce se va desfăşura în cinci limbi simultan: română, maghiară, germană, romani și engleză.

Ambasador al programului a fost ales fondatorul SMURD, Raed Arafat,scrie presa locală.

Strategia de promovare va include și o componentă digitală, care va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a proiectului, mures2021, precum și pe website-ul oficial www.tirgumures2021.ro.

Principalele atuuri pe care mizează Târgu Mureș, alături de Sighișoara și Sovata, în competiția pentru câștigarea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021 sunt crearea unui spațiu de învățare și informare şi redescoperirea unor tradiții.

Dosarul de candidatură a orașului Târgu Mureș va fi depus pe data de 10 octombrie, perioada de jurizare urmând să aibă loc în două etape: cea de preselecţie, în decembrie 2015, şi selecţia finală, în septembrie 2016.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?