Taraba nu avea succes: au angajat o vânzătoare nouă, iar acum e coadă mereu. Cum arată fata

Proprietarii unei tarabe de mâncare aflată într-un oraş aglomerat din Taiwan a reuşit, graţie unui experiment, să dovedească că o mâncare delicioasă nu e totul şi că, pentru a avea succes, e nevoie şi de un vânzător cu priză la public. Astfel, ei au rugat o tânără model să le fie "manager pentru o zi", sperând să revigoreze vânzările. Iar experientul a avut succes!

Taraba, care vinde în general carne înăbuşită cu tot felul de garnituri, a reuşit să îşi crească vânzările, ba chiar se laudă, astăzi, că a depăşit de patru ori suma pe care o câştiga înainte de angajarea tinerei.

Vânzătoarea, căreia presa locală îi spune Vivi, a făcut minuni pentru magazin, reuşind să atragă o mulţime de clienţi şi să aibă mereu coadă şi oameni care aşteaptă să fie serviţi de ea, dar şi să schimbe câteva vorbe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?