Sute de studenţi români şi-au căutat un job în Statele Unite

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Românii se înghesuie să muncească peste Ocean, chiar dacă Statele Unite traversează cea mai gravă criză a secolului. Peste 500 de studenţi s-au dus la târgul de joburi organizat la Cluj. Tinerii au susţinut un interviu în limba engleză chiar cu angajatorul, iar cei mai norocoşi au şi semnat contractul.

Studenţii vor petrece trei luni pe continentul american, iar pe perioada vacanţei de vară vor câştiga între 4.000 şi 6.000 de dolari.

Visul american nu e spulberat de criza economică. Sute de studenţi au venit la târg, în căutarea unui loc de muncă. Ei vor munci, pe timpul verii, în Statele Unite, ca ospătar, bucătar, vânzător sau salvamar.

Studenţii s-au înscris în programul work and travel, motivaţi de banii pe care i-ar putea câştiga pe timpul verii în Statele Unite.

Angajatorii americani spun că în ciuda crizei din SUA, proaspeţii angajaţi nu vor avea de suferit de pe urma contractului încheiat.

Costurile programului se ridică la 1.600 de dolari, în care sunt incluse
biletul de avion şi taxa de la ambasadă.

Studenţilor nu le mai trebuie decât viza din partea Ambasadei Statelor Unite ca să poată vedea cu ochii lor ţara tuturor posibilităţilor. Chiar pe timp de criză.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?