Sute de new-yorkezi au stat la coadă ca să primească ajutor financiar

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Secvenţe greu de imaginat înainte de criză: new-yorkezi care stau la coadă să primească bani. În celebra Times Square, un binefăcător mascat dă zeci de dolari americanilor care îi aduc explicaţii convingătoare că au nevoie de ei.

"Bailout booth", în traducere "Chioşcul colacului de salvare" exploatează unul din cuvintele prezente pe buzele tuturor americanilor de la izbucnirea crizei. "Bailout" denumeşte miliardele de dolari pe care guvernul le-a dat băncilor aflate în pragul colapsului. Un site de anunţuri publicitare s-a gândit să exploateze acest termen obsedant la nivel individual.

De la prima oră a dimineţii, peste 500 de americani s-au aşezat la coadă gata să-i explice misteriosului "Bailout Bill" de ce au nevoie de bani. 10, 20, 50, chiar şi 100 de dolari pentru cazurile mai speciale.

Site-ul care a organizat campania intenţionează să dea, în acest fel, jumătate de milion de dolari americanilor nevoiaşi. "Bailout Bill" va face un turneu filantropic şi în alte metropole americane precum Washington DC, Boston şi Philadelphia. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?