Spionul lui Dragnea din Guvern, dat afară de Dăncilă

 
Dăncilă admite contrele cu Dragnea: N-am vrut restructurarea, nu vreau Guvernul Dăncilă 2
Dăncilă admite contrele cu Dragnea: N-am vrut restructurarea, nu vreau Guvernul Dăncilă 2
Dăncilă admite contrele cu Dragnea: N-am vrut restructurarea, nu vreau Guvernul Dăncilă 2 Umbra lui Dancila, Anca Alexandrescu

Omul de încredere a lui Dragnea din Guvernul Dăncilă, care ocupa locul de consilier onorific al premierului, a fost dat  afară din Guvern. Aflată în vizită în județul Dâmbovița, Dăncilă a confirmat că Anca Alexandrescu a fost solicitată să se ocupe de comunicare.

 Informația privind plecarea Ancăi Alexandrescu de la Guvern a fost confirmată de premierul Viorica Dăncilă.

”Nu este niciun conflict între mine și liderul PSD, am fost și la Iași împreună, nu este un conflict. În campanie electorală trebuie să întărim comunicarea, chiar dacă și acum există o comunicare bună”, a spus Viorica Dăncilă, adăugând că partidul are nevoie de Anca Alexandrescu în campanie electorală.

Viorica Dăncilă încearcă de mai multă vreme să iasă de sub tutela Ancăi Alexandrescu, cerberul trimis de Liviu Dragnea la Palatul Victoria pentru a sufoca, din faşă, orice gând de răzvrătire al premierului.

Din  ziua în care a fost învestită ca prim-ministru, Viorica Dăncilă a ascultat cu sfinţenie de Anca Alexandrescu, percepută ca extensie a liderului PSD. „În Guvern ştie toată lumea că prin vocea Ancăi Alexandrescu vorbeşte, de fapt, Liviu Dragnea.

Șefa ANAF, pe făraș? Cine i-a pus gând rău

,,Anca Alexandrescu este fiica jurnalistului Horia Alexandrescu, aprig susţinător al lui Ion Iliescu în anii ’90. Anca Alexandrescu s-a mai intersectat cu jurnalismul prin căsătoria cu Dan Andronic, patronul EVZ, unul dintre aliaţii lui Liviu Dragnea împotriva statului paralel. La începutul anilor 2000, a fost consiliera premierului Adrian Năstase, apoi a trecut în echipa fostului primar general Sorin Oprescu. S-a întors la Palatul Victoria alături de premierul Victor Ponta, ca să ajungă ulterior în tabăra lui Liviu Dragnea'', scria în urmă cu două săptămâni.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Belu
03 May 15:24
Domnul Dragnea la pârnaie o să o facă iar de oaie.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?