Surpriză pentru impiegatul de mişcare care a observat fumul ce ieşea din trenul încărcat cu nitrat

 

Impiegatul de mişcare, ce a oprit în Prahova trenul încărcat cu nitrat de amoniu, după ce a observat că dintr-un vagon iese fum, va fi premiat de CFR.

Potrivit CFR Infrastructură, impiegatul de mişcare din staţia Comarnic Ilie Şerban a oprit trenul de marfă încărcat cu nitrat de amoniu, după ce a observat o degajare de fum când trenul tranzita staţia.

”La trecerea trenului prin staţia Comarnic am observat o degajare de fum la un boghiu. Am luat imediat legătura cu mecanicul, prin staţie şi i-am spus să oprească trenul. Garnitura s-a oprit între staţiile Comarnic şi Câmpina, în apropiere de halta Breaza. După ce a verificat trenul, mecanicul mi-a confirmat degajarea de fum. Am pus imediat mâna pe telefon şi am sunat la 112, apoi mi-am anunţat şefii ierarhici”, a spus angajatul CFR.

”Ilie Şerban, impiegat de mişcare din anul 1992, va fi premiat de CFR SA, conform prevederilor CCM, pentru îndeplinirea cu maximă responsabilitate şi la timp a sarcinilor de serviciu”, arată CFR Infrastructură.

Un vagon al unui tren încărcat cu nitrat de amoniu a luat foc, marţi, fiind oprit între staţiile Comarnic şi Câmpina pentru intervenţia ISU. Zeci de persoane au fost evacuate, iar după câteva ore incendiul a fost lichidat. Pompierii din Prahova au stabilit că trenul marfar încărcat cu nitrat de amoniu a luat foc din cauza unor scântei de la saboţii prin frânare, care au aprins podeaua din lemn.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?