Surpriză! Ce se întâmplă la metroul Drumul Taberei, aflat în construcție din 2011

 

De săptămâna viitoare, lucrările la Magistrala 5 de metrou, care va lega cartierul bucureștean ”Drumul Taberei” de restul Bucureștiului, vor fi supravegheate atât de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, cât și de directorul Metrorex, Dumitru Șodolescu.

Surpriza este că cei doi își vor amplasa birourile chiar pe șantier. Promisiunea vine după o vizită comună pe viitoarea magistrală, care ar putea fi inaugurată la finalul acestui an.

Vizita prin subteranul metroului din ”Drumul Taberei” a început... cu stângul pentru cei doi oficiali. La una din gurile de metrou i-a așteptat un locuitor din Sectorul 6, nemulțumit de felul în care înaintează lucrările din subteran.

Lucrările la această linie au început în 2011. Magistrala are aproape 7 km și 10 stații. Valoarea totală a proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. 

 

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?