#Summit: Elevii din Sibiu au încă o săptămână de vacanță

 

Astăzi, elevii din țară au reînceput cursurile, mai puțin cei din municipiul Sibiu, care mai au încă o săptămână de vacanță, datorită Summit-ului, scrie realitateadesibiu.net.

În perioada 6 – 10 mai, ei vor sta acasă, recuperând cursurile în zilele de sâmbătă sau rămânând peste program, în timpul săptămânii. Decizia a fost luată de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și aprobată de Ministerul Educației Naționale.


Potrivit lui Gheorghe Bîrză, inspector școlar adjunct al IȘJ Sibiu, aproximativ 28.000 de elevi vor avea vacanță prelungită.
„În perioada 6 – 10 mai elevii din municipiul Sibiu nu vin la şcoală, am cerut un program de recuperare, ni s-a aprobat la minister.

Majoritatea elevilor au recuperat cursurile în timpul şcolii. A fost lăsat la dispoziţia unităţilor de învăţământ cum au făcut această recuperare. Au făcut consilii de administraţie, consilii şcolare, şedinţe cu părinţii, unele şcoli au recuperat sâmbăta, altele în timpul programului, au mai rămas câteva ore la şcoală”, a declarat Gheorghe Bîrză.


Conform aceleiași surse, în una dintre instituțiile de învățământ din județul Sibiu, din centrul orașului, va fi organizat un spital de campanie.


Elevii de clasa a II-a din țară vor susține în această săptămână Evaluarea Națională. Cei din Sibiu vor primi subiecte speciale în săptămâna 13 – 17 mai.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?