Sumele uriașe câștigate de concurenți la Asia Express

 

Concurenții de la Asia Expres primesc doar 1 euro pe zi ca să se descurce în condiții extrem de grele, dar după ce ies din competiție buzunarele vedetelor sunt pline de bani.

Până în momentul de față, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Drăgușanu a câștigat 20.000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei, potrivit CIAO.

În condițiile în care câștigătorii au fost răsplătiți, în fiecare sezon, după foarte mult efort și muncă, cu 30.000 de euro.

Până în momentul de față, Bianca Drăgușanu ar fi primit cea mai mare sumă de bani. Blondina a câștigat 20.000 de euro pentru o apariție extrem de scurtă în emisiune, alături de sora ei. În condițiile în care câștigătorii au fost răsplătiți, în fiecare sezon, după foarte mult efort și muncă, cu 30.000 de euro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?