SUBIECTE SIMULARE BAC 2013 LIMBA ROMÂNĂ. Elevii spun că "au fost accesibile"

Subiecte limba si literatura română BAC 2013
Subiecte limba si literatura română BAC 2013 / FOTO: www.opiniatimisoarei.ro
Subiecte limba si literatura română BAC 2013 Subiecte limba si literatura română BAC 2013 Subiecte limba si literatura română BAC 2013

Peste 12.000 de elevi timişeni au intrat luni în febra examenelor. Aceştia au susţinut astăzi proba scrisă la Limba şi Literatura Română în cadrul examenului de Evaluare Naţională, dar şi a examenului de Bacalaureat.

Elevii de clasa a XII-a au primit doua pagini cu cerinte, unii dintre cei iesiti devreme din sali declarand ca subiectele au fost accesibile. De aceeasi parere sunt si cadrele didactice, cu mentiunea ca la simularea Evaluarii Nationala s-au primit doua pagini si jumatate numai cu cerinte, fapt considerat exagerat, scrie opiniatimisoarei.ro.

Notele de la simulare vor putea fi trecute in catalog, in functie de hotararile care se iau in fiecare scoala. Potrivit inspectorului general adjunct Aura Danielescu, orele vor putea fi recuperate daca examinarea a afectat programul de studiu.

Elevii, în febra examenelor! Încep simulările la BACALAUREAT 2013 şi la EVALUARE NAŢIONALĂ 2013

DESCARCĂ SUBIECTE BAC 2013
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?