SUBIECTE + BAREME, Titularizare 2018: Documentele sunt atașate. Subiecte la română și matematică

 
Romana titularizare 2018 
Romana titularizare 2018 
Romana titularizare 2018 

SUBIECTE + BAREME, Titularizare 2018: Examenul de titularizare a durat patru ore, iar candidații trebuie să ia nota 7 ca să poată ocupa posturilor didactice vacante în învățământul preuniversitar. Subiectele si baremele de evaluare pentru cele 115 discipline de concurs sunt asigurate de Centrul National de Evaluare si Examinare și vor fi publicate după sustinerea probei scrise, pe site-ul titularizare.edu.ro.SUBIECTE + BAREME, Titularizare 2018: Cele mai multe posturi vacante pentru angajare sunt de educatori sau profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română (1.094), învățători/profesori pentru învăţământ primar în limba română (882), muzică instrumentală (274) și educaţie fizică şi sport (287).

Dintre disciplinele cu cei mai multi candidati pentru titularizare 2018

– Limba si literatura romana/pedagogia prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii (5.405);

– Limba si literatura romana/elemente de pedagogie scolara si elemente de didactica generala aplicate disciplinelor din invatamantul primar (4.176);

– limba si literatura romana (2.735);

– educatie fizica si sport (2.548);

– limba si literatura engleza (1.877).

Subiecte si bareme titularizare 2018. Candidații care speră să ocupe un post de profesor titular sau de educator vor afla primele rezultate la titularizare 2018 marți, 17 iulie, la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul titularizare.edu.ro. În aceeași zi, respectiv 17 iulie, vor putea fi depuse contestațiile la sediile inspectoratelor școlare județene, dupa afisarea rezultatelor, până la ora 21:00. Cei care nu reușesc să le facă în ziua în care află ce notă au luat la examenul de titularizare, pot să le depună și pev 18 iulie, până la ora 15:00, potrivit portalinvatamant.ro.

 

Fișiere din articol:

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?