Stroe: Declaraţia de susţinere a iniţiativei lui Tăriceanu se referea la dorința de menținere a USL

 
Stroe: Declaraţia de susţinere a iniţiativei lui Tăriceanu se referea la dorința de menținere a USL
Stroe: Declaraţia de susţinere a iniţiativei lui Tăriceanu se referea la dorința de menținere a USL

Vicepreşedintele PNL Radu Stroe a afirmat, joi, într-un comunicat de presă, că nu pleacă din partid şi că declarația sa despre susținerea inițiativei lui Călin Popescu Tăriceanu se referea strict la dorința de menținere a USL.

"Sunt membru fondator al Partidului Național Liberal, dar și al Uniunii Social Liberale. Îmi mențin ideea de unitate, atât în cadrul PNL, cât și în cel al USL. Și de aceea, declarația mea de ieri referitoare la susținerea inițiativei domnului Călin Popescu-Tăriceanu se referea strict la dorința de menținere a USL, nicidecum la ruperea partidului sau demisia din PNL", precizează Radu Stroe, într-un comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

Stroe menţionează că, în cadrul tuturor întâlnirilor oficiale și/sau informale ale PNL, şi-a exprimat acest punct de vedere, asumat și cu argumente.

Radu Stroe arată că, în aceeaşi măsură, îi felicită pe colegii liberali care au menținut colaborarea USL la nivel local, chiar și după decizia statutară de ieșire de la guvernare.

"Acest lucru nu arată decât că o fac pentru o mai bună organizare și funcționare a administrației locale și, nu în ultimul rând, pentru a ține, în continuare, cont de votul masiv al cetățenilor care au crezut, în 9 decembrie 2012, în succesul unei guvernări USL", afirmă Stroe în comunicatul de presă.

El menţionează că "nu este de acord cu fracturarea Partidului Național Liberal și crede doar în ideea unei unități de partid, care poate promova și aplica măsurile liberale, în favoarea cetățenilor care cred în astfel de valori".

Stroe mai declară că, de-a lungul timpului, în cadrul PNL au existat poziții divergente și opinii exprimate liber care, de cele mai multe ori, au dus doar la recalibrarea acestei formațiuni politice istorice și la capacitarea unor mase electorale favorabile atunci când nimeni nu mai credea în succesul PNL.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
2 0
raducu
27 Feb 14:57
Stroe are un minim de decenta!Tariceanu a intrat complet in ridicol.Nu-mi pot imagina cat de josnic poate fi un prim ministru care a fost si prim ministru 4 ani
Răspunde
4 0
pungestean
27 Feb 14:56
poate data viitoare vei candida din partea regiunii Pungesti, vei fi ales....
Răspunde
3 0
Nume*
27 Feb 14:56
Oare nu Domnia Voastra este Personalitatea Politica Eminenta care aflata in functia de Ministru de Interne a coordonat si supraveghiat asaltul Jandarmeriei de la Pungesti, in care prilej ati ucis cu premeditare un cetatean al acestui Stat?!

Si impotriva oricaror reguli morale, sociale sau legale, instigati din inalta dumneavoastra functie detinuta in Stat Jandarmeria la Macelarirea propriului popor?!

In general toti criminalii, tilharii si vinzatorii de neam si de tara sint solidari!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?