Străzile din Capitala României, canale venețiene după o ploaie de vară

 
Lacuri in Capitala
Lacuri in Capitala
Lacuri in Capitala Inundatie Bucuresti

Intrarea în București dinspre Autostrada Soarelui s-a transformat, duminică seara, într-un adevărat lac, iar cozile de mașini s-au întins pe 10 km. Totul din cauza unei averse mai puternice. Canalizarea nu a făcut față în Capitala europeană gestionată de Gabriela Firea și în alte sectoare.Bucureștenii ne-au trimis mai multe imagini pe adresa MartorOcular cu "canalele venețiene" formate duminică seara în Capitală.

"Coada de mașini are 10 km lungime. Bd Theodor Pallady este un lac pe care masinile se ingramadesc pe o singura banda", ne-a scris Alexander Stanescu. Imaginile sunt elocvente.

In urma ploii de duminică, mai multe străzi şi subsoluri din Bucureşti şi din Ilfov au fost inundate, în cauză intervenindu-se pentru remedierea situaţiei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

În urma ploii de diminică seară, în pasajul Jilava şi pe DN1 din zona Otopeni, dar şi pe şoseaua Libertăţii din comuna Căţelu (judeţul Ilfov) au fost inundate de apă.

În comuna Căţelu, este posibil ca mai multe subsoluri ale locuinţelor să fie, de asemenea, cuprinse de apă, la momentul transmiterii ştirii, situaţia fiind în curs de evaluare, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, în zona Aleea Giurgeni din Bucureşti, un subsol este inundat tot din cauza ploii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
tase
18 Jun 07:41
am vazut la stirile de seara reportajul.dar am vazut si comentariul domnului oreste.si am mai vazut zambetul tamp al domnului r.bogdan care se amuza ca domnul oreste o face in fel si chip pe vranceanu firea pandele.dar am mai vazut(bine.pe alt post tv).inundatiile din instambul.pai acolo nu e primar vfp.pai etica profesionala?inundatii au fost si in alte localitati din tara.dar nu era vfp primar.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?