Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea se încălzește! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE

Tuesday, 04 November 2014, 17:28 Sursă: REALITATEA.NET

BUCURESTI
În Capitală, vreme normală din punct de vedere termic pentru această dată. În jur de 1 grad dimineaţa şi ceaţă multă, iar la amiază sunt prognozate 14...15 grade.

MUNTE
La munte o nouă zi frumoasă şi mai caldă decât în mod normal la această dată. Maximele termice sunt uşor mai ridicte faţă de ieri: 15 grade vor fi în staţiunile de pe Valea Prahovei, 13 grade la Păltiniş, 10 grade la Semenic, 15 grade la Stâna de Vale şi 9 grade pe Vf Toaca din masivul Ceahlău. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele depresionare, unde, acum dimineaţa, pe arii restrânse se va semnala ceaţă. Aşadar vreme numai bună pentru drumeţii şi activităţi în aer liber.

REGIUNI
În regiunile extracarpatice va fi o zi însorită şi cu temperaturi peste cele normale în această perioadă. 19 grade vor fi la amiază la Oradea, 18 grade la Timişoara şi Sibiu, 15 grade la Braşov şi 12 grade la Miercurea Ciuc. Pe văi şi în depresiuni acum dimineaţă va fi ceaţă, iar în Banat şi Crişana vântul va fi ceva mai alert.În sud vremea este diferită pe trepte de relief: la câmpie ceaţa şi norii de tip stratiform persistă în prima parte a zilei şi de aceea temperaturile nu trec de 13...14 grade, în timp ce în dealurile subcarpatice va fi soare toată ziua şi se vor atinge maxime de 16...17 grade.

În Dobrogea vântul este mai sprinten şi de aceea condiţiile de formare a ceţii sunt mai puţin favorabile. Aşadar va fi în general senin şi mai cald decât ieri, cu 15 grade la Constanţa şi 17 grade la Tulcea.

Moldova va avea parte de o zi frumoasă şi caldă pentru această dată. Vor fi maxime termice de 17 grade la Galaţi, 14 grade în Bacău şi Suceava şi 16 grade la Iaşi. Ceaţa matinală de pe văi se ridică destul de repede, iar vântul, la fel ca şi ieri va prezenta unele intensificări.

VREMEA PE 2 ZILE
Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu maxime cuprinse între 14 şi 22 de grade. Excepţie vor face zonele joase din sudul, estul şi centrul, centrul teritoriului, unde din cauza ceţii sau a norilor de tip stratiform, temperaturile pot fi izolat mai scăzute. În restul ţării cerul va fi variabil, dar se va înnora noapte în vest si sud-vest, unde este posibil să plouă slab.

În Capitală ziua începe tot cu ceaţă, însă până la amiază se va arăta şi soarele şi va ridica mercurul în termometre până spre o maximă de 18...19 grade. Aşadar o vreme caldă pentru această dată.

Vineri vremea rămâne mult prea caldă pentru această dată. Excepţiile sunt şi în această zi, zonele cu ceaţă din sud şi est, precum şi din zonele depresionare. Astfel, maximele termice se vor situa între 14 grade în Moldova şi 23 de grade în Dealurile de Vest.

În Bucureşti tot ceaţa domină tabloul meteo din orele dimineţii, ca mai apoi cerul să devină variabil. Temperatura prognozată este de 18...19 grade.

Alte articole din: VREMEA
Adaugă părerea ta
Alte articole din: VREMEA