Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Bobonete, după operația de urgență: "Am crezut că sunt mort"

Sunday, 20 January 2019, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai Bobonete a fost internat de urgență la spital după ce a acuzat dureri în zona plămânilor, iar acum actorul se simte mult mai bine, însă a fost nevoit să renunțe la două spectacole pe care le avea programate la Paris și Bruxelles.

Comediantul a publicat prima fotografie de pe patul de spital, unde, printr-un mesaj adresat fanilor, el a asigurat pe toată lumea că se simte bine și speră să se revanșeze pentru spectacolele pe care le avea programate.

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină. Am păpat o bănănică, un iaurțel, fac p…..ca, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca. Am suferit un Pneumotorax masiv și din această cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris și Bruxelles unde urma să am spectacole în weekend-ul viitor. Îmi pare rău, dar Florin Lazăr, organizatorul, împreună cu Văncică, sunt convins că vor lua cea mai bună decizie în ceea ce vă privește și ne privește. Mă simt recunoscător lui Dumnezeu și întregului personal medical…”, a scris el pe rețelele de socializare.


Vezi mai multe


Alte articole din: VEDETE
Alte articole din: VEDETE