Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marion Cotillard, acuzaţii de hărţuire sexuală

Wednesday, 06 November 2019, 10:36 Sursă: REALITATEA.NET

Actriţa franceză Marion Cotillard a publicat marţi un mesaj pe Instagram în care a exprimat "o gratitudine infinită" faţă de colega ei de breaslă Adele Haenel, după ce aceasta a decis să rupă tăcerea prin intermediul acuzaţiilor sale de hărţuire sexuală formulate în mod public la adresa regizorului Christophe Ruggia, informează AFP.

"Adele, curajul tău este un cadou de o generozitate fără pereche pentru femei şi bărbaţi, pentru tinerele actriţe şi tinerii actori, pentru toţi oamenii care au fost victime şi care ştiu acum, datorită ţie, că nu trebuie să suporte astfel de violenţe. Şi pentru cei care au suferit deja, ei ştiu acum că pot să vorbească, pentru că vor fi ascultaţi şi înţeleşi", a scris Marion Cotillard în acel mesaj online, alături de care a distribuit şi o fotografie a actriţei Adele Haenel.

"Ai rupt o tăcere ce era atât de grea. Mărturisirea ta are o putere nemaiauzită. Ea rezonează profund", a continuat Marion Cotillard, recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal graţie interpretării sale din filmul "La Mome".

Într-o amplă anchetă publicată duminică de Mediapart, Adele Haenel, în vârstă de 30 de ani, recompensată cu două premii Cesar, inclusiv pentru cea mai bună actriţă graţie rolului din "Les Combatants" (2015), l-a acuzat pe Christophe Ruggia, cu are a colaborat la primul său film, "Les Diables", de "atingeri nepotrivite" şi "hărţuire sexuală", fapte ce ar fi fost comise în perioada în care ea era minoră, începând de la vârsta de 12 ani şi până când a împlinit 15 ani, conform Agerpres. 

Regizorul Christophe Ruggia a respins prin intermediul avocaţilor săi aceste acuzaţii. Societatea Realizatorilor de Filme (SRF) din Franţa a anunţat luni că a luat decizia de a îl exclude pe cineast din rândul membrilor săi.

"Draga mea Adele, tu ai marcat istoria. Istoria acestei revoluţii eliberatoare. Istoria noastră şi aceea a copiilor noştri. Simt o gratitudine infinită faţă de tine", a adăugat Marion Cotillard în încheierea mesajului ei online.

Alte articole din: VEDETE
Alte articole din: VEDETE