Zodii care sunt doamne adevarate

Thursday, 07 March 2019, 18:24 Sursă: REALITATEA.NET

O adevărată doamnă nu va trece niciodată neobservată prin societate. Prestanță, caracter și personalitate sunt cele 3 elemente de bază ce stau ca și fundament pentru modelarea unei femei obișnuite într-o adevărată doamnă a societății. Zodiile ce le voi enumera în continuare au feminitatea și eleganța în sânge. 

Adaugă părerea ta

Taur

Principiile sunt reprezentative pentru această femeie. Nu se comportă adecvat doar in societate, ci și atunci când este singură în propria casă. Are un punct de vedere diferit față de celelalte femei în privința familiei și carierei, astfel, va obține totul doar prin muncă grea si mult efort depus fără a se plânge sau a regreta vreun moment. Eleganța este un accesoriu mereu la moda pentru femeile taur. Doamnele din jurul lor încearcă să le copieze stilul caracterizat prin simplitate și bun gust. O rochie neagră, părul prins în coc, rujul roșu și pantofii cu toc sunt elementele vestimentare preferate ale acestor femei, punându-le în valoare la maxim. Balanță

Atitudinea face totul în privința femeilor balanța. Prefera lucrurile echilibrate și făcute în mod corespunzător. Comportamentul lor le recomandă pentru un loc la titlul de doamnă adevărată. Pe oriunde trec, lasă în urmă doar păreri bune și un damf de parfum dulce. Delicatețea, înțelepciunea și diplomația nu le lasă să încalce Codul Bunelor Maniere, astfel, și într-un conflict aprig sau într-o situație jenantă, balanța nu va da recurs jignirilor sau acuzațiilor, preferând să aplaneze situația prin abordarea unei atitudini calme si răbdătoare.  

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro