Zodii care îți citesc sufletul

Tuesday, 15 October 2019, 10:52 Sursă: REALITATEA.NET

Cu o intuiție puternică și un al șaselea simț mai puternic decât al celorlalți muritori de rând, zodiile de mai jos te văd așa cum ești, fără artificii!

Adaugă părerea ta

Zodiile care citesc suflete ca pe cărți

Trebuie să aibă puteri magice, pentru că altfel nu ne putem explica cum reușesc să sape până în profunzimile ființei celor din jur!

Pești

Se spune că Peștii sunt semnul cel mai înzestrat din punct de vedere al intuiției din zodiac, așa că nu are niciun rost să încerci să le ascunzi ceva: văd prin învelișul de carne, direct în adâncul sufletului. Încă de la naștere, aceste semne au avut capacitatea aproape paranormală de a pătrunde dincolo de aparențe!

 

Partea cu adevărat minunată este că nici măcar ei nu își dau seama de darul pe care îl posedă. Ușor aiuriți, veseli și bonomi, Peștii par acele creaturi colorate, drăgălașe și superficiale, până ce îți spun, fără să clipească, cel mai mare secret al tău, drept în față. Atunci când îi întrebi de unde știu, vor ridica nepăsători din umeri: pur și simplu știu, pentru că ți-au citit sufletul de când te-au zărit pentru prima dată.

Singurul pericol pentru aceste făpturi aproape supranaturale este să nu își asculte intuiția. De multe ori, preferând să cadă pradă înclinației spre naivitate, ei își aduc la tăcere al șaselea simț și refuză să vadă ceea ce e înscris clar în fața lor. Cu toate acestea, această greșeală nu se întâmplă frecvent, pentru că nici intuiția Peștilor nu se lasă prea ușor adusă la tăcere.

Scorpion

Se spune despre zodiile de apă că au capacități extrasenzoriale, pe care le-au moștenit de la influența duală, mereu agitată, a elementului lor. În acest sens, Scorpionii sunt printre cei mai înzestrați detectivi din zodiac; nu știm care era zodia lui Sherlock Holmes, dar, ”nasul” lui fin ne face să fim convinse că s-a născut cândva între 23 octombrie și 21 noiembrie.

Mai multe pe divahair.ro.