Voiculescu: Băsescu a fost de trei ori la Grivco în 2004. Netransparent

Friday, 27 November 2009, 17:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Preşedintele fondator al Partidului Conservator susţine că Traian Băsescu a fost în urmă cu cinci ani la sediul firmei sale pentru a negocia atunci o majoritate parlamentară.

“Preşedintele Băsescu spunea ieri că a venit ”cu căciula în mână” la ”mogulul” Voiculescu. ”Ca să găsesc câteva voturi pentru a avea majoritate în Parlament”. Confirm. Traian Băsescu a venit cu căciula în mână şi m-a rugat să dăm ţării o majoritate parlamentară.  Până aici lucrurile sunt corecte”, afirmă Dan Voiculescu pe blogul său.

Urmează acuzaţiile.  “Unde minte Traian Băsescu? Minte atunci când spune că vizitele lui la Grivco din 8 iunie 2004 (ora 19), 9 iunie 2004 (ora 18)  şi 21 iunie 2004 (ora 9.30) au fost transparente. Fals! Au fost vizite private, fără presă la poartă, solicitate de domnii Traian Băsescu şi Theodor Stolojan. Vizite în cadrul cărora domnul Băsescu a vrut să discute în mod – vai! – netransparent o nouă coaliţie politică, capabilă să genereze o platformă de guvernare. Toate aceste lucruri s-au discutat, la solicitarea lui Traian Băsescu, la Grivco, fără ca actualul preşedinte să anunţe opinia publică. Traian Băsescu este primul politician care a încercat să articuleze discret o ”coaliţie Grivco” în România. Iar formula a fost inventată de domnia sa, probabil, din propriile amintiri. Confirmaţi, domnule Basescu? Confirmaţi, domnule Stolojan? Aţi informat opinia publică – aşa cum le pretindeţi altora – despre aceste întâlniri? P.S. Locul de întâlnire al unor oameni politici este irelevant. Este expresia unei banale libertăţi de mişcare. Când însă îţi acuzi adversarii pentru un lucru pe care l-ai făcut identic chiar tu, atunci ai o problemă”, afirmă Voiculescu.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri