Raluca Moianu, directoarea de programe Gold FM, se înscrie în comunitatea TPU.ro.

Monday, 18 May 2009, 11:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Raluca Moianu le împărtăşeste membrilor TPU.ro cum se îmbină "profesia de mamă" cu televiziunea, radioul, călătoriile şi muzica.
Raluca Moianu, realizatoarea emisiunii matinale "Gold Morning" şi directoarea de programe Gold FM, se înscrie în comunitatea "Toţi pentru Unul" - TPU.ro.

Raluca îşi doreşte să le împărtăşească utilizatorilor cea mai impresionantă experienţă din viaţa sa, aceea de părinte, dar şi pasiunile sale pentru călătorie, muzica, radio şi televiziune. Fanii vedetei au ocazia de a-i adresa întrebări şi mesaje până pe 1 iunie.

De când a devenit mamâ, realizatoarea s-a implicat activ în proiecte destinate copiilor. În 2007, a participat la realizarea proiectului "Cutiuţa Muzicală 6" împreună cu Nadia Comaneci, Ioana Moldovan şi Olivia Steer, câştigând, astfel, un disc de aur.

Anul trecut, Raluca Moianu a lansat albumul audio "Poveştile Marei" şi a scris  "Cuvânt Înainte" pentru cartea de poveşti "Zâna Norilor". Cea mai mare dorinţă a sa este să-i poată fi şi prietena fiicei sale, Mara Ilinca, când aceasta va creşte.

Realizatoarea "Gold Morning", emisiune difuzată de luni până vineri, începând cu ora 7.00, pe Gold FM, este fiica de diplomat. Şi-a petrecut copilăria la Bogota, în Columbia, şi cunoaşte patru limbi străine: spaniola, franceza, engleza şi rusa.

Ralucăi îi place să călătorească, crede cu tărie că "lucrurile pe care le vezi în realitate le inţelegi mult mai bine decât dintr-un atlas" şi ultima vacanţă şi-a petrecut-o la schi, în Austria.

De formatie profesor de chimie şi fizică, mamă, călător şi fin psiholog prin natura meseriei sale, Raluca Moianu a debutat in televiziune odată cu "Şapte note fermecate" (1994-1996) şi avea să cunoască succesul în 2000, în calitate de prezentatoare a emisiunii "Iartă-mă".

Platforma colaboraţională "Toţi pentru Unul" - TPU.ro este locul în care oamenii au posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările lor, de a învăţa lucruri noi, de a relaţiona şi de a se amuza.

TPU.ro este un proiect lansat în parteneriat de F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu; şi TreeWorks, una dintre cele mai importante companii de web development din România. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri