Un tânăr a apăsat, joi seară, butonul de panică al telegondolei din Mamaia

Friday, 21 August 2009, 04:00 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET
Panică joi seară, la Mamaia. Un tânăr care pretindea că lucrează la Serviciul Român de Informaţii a apăsat butonul de panică al telegondolei, supărat că nu este lăsat singur în cabina cu prietena sa. Pentru câteva minute, toate gondolele aflate pe traseu, încărcate cu turişti, au rămas blocate în aer.
La staţia Casino a telegondolei din Mamaia, un tânăr a urcat într-o cabină, cu prietena sa, şi a încercat să-i împiedice pe alţi turişti să li se alăture. Angajaţii staţiei au intervenit, iar bărbatul, aflat se pare în stare de ebrietate, s-a enervat foarte tare. Profitând de neatenţia mecanicului, a apăsat butonul de panică şi a blocat toată instalaţia.

Cabinele încărcate cu turişti au rămas suspendate în aer câteva minute. În tot acest timp tânărul şi-a continuat spectacolul, iar când angajaţii telegondolei au sunat la poliţie, a pretins că este angajat SRI şi că-şi va chema şi el, telefonic, colegii.

"Acuma, nu ştiu ce să vă zic, se pare că aşa este, dar nu se cunoaşte grad, nu se cunoaşte nimic. Poate să fie orice angajat de la SRI, SRI-ul este mare", a afirmat Răzvan Ştefan, director tehnic Telegondola Mamaia.

Tânărul a fost invitat la poliţia din Mamaia, pentru a lămuri acest incident.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri