Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un poliţist şi directorul unei şcoli de şoferi din Cluj-Napoca au fost arestaţi pentru 29 de zile

Wednesday, 18 March 2009, 04:14 Sursă: Realitatea TV

Audieri marţi noaptea în dosarul permiselor de conducere eliberate fraudulos la Cluj. În total, procurorii anticorupţie au chestionat 15 oameni. 

Procurorii DNA au pus oficial sub acuzare opt persoane în dosarul permiselor luate ilegal. Este vorba despre patru poliţişti, printre care şi şeful biroului de examinare auto, precum şi patru angajaţi ai şcolilor de şoferi.

Unii dintre cei aduşi la audieri nu recunosc că sunt anchetaţi în acest caz şi chiar uită cum au ajuns la DNA.

După câteva zeci de minute unul dintre ei nu mai ţine minte că a fost adus de mascaţi. "Am venit eu că am avut o problemă de rezolvat si acum mă duc acasă. Eu nu am venit cu niciun mascat... fiţi serioşi", a declarat unul dintre acuzaţi.

Marţi noapte, ofiţerii anticorupţie şi procurorii DNA Cluj au descins la 13 adrese din oraş. De la sediul Serviciuluii Permise auto au ridicat nouă saci de documente şi trei calculatoare, care conţin arhiva din 2006-2008.

Anchetatorii n-au spus câţi suspecţi au în vizor. Oamenii legii cred că în ultimii trei ani mai mulţi şoferi au obţinut permisele de conducere pe bani. Un permis era plătit chiar şi cu 5.000 de euro.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri