Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Turcul Yesilova, fostul preparator fizic din Ghencea, aşteaptă scuze pentru a nu reclama Steaua la FIFA

Monday, 12 January 2009, 17:34 Sursă: Realitatea TV

A venit la Steaua cu Dorinel Munteanu şi a fost dat afară odată cu fostul antrenor din Ghencea, după meciul pierdut cu Fiorentina, în grupele Ligii Campionilor, din 10 decembrie. Preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova a acuzat că a fost îndepărtat de la Steaua din cauza religiei sale şi a declarat iniţial că va reclama clubul din Ghencea la FIFA.

"Becali a vorbit foarte rău despre mine şi despre religia mea. Nu este corect, nu am fost informat. Nu am auzit nimic de la club, zero! M-a căutat doar cineva de la club care mi-a cerut cheile de la apartamentul unde am locuit", a dezvăluit Yesilova, pentru Realitatea TV.

După scandalul apărut în presă, Yucsel a dat-o la întors şi a spus că nu va reclama Steaua la FIFA în cazul în care va primi scuze.

"Steaua este foarte importantă pentru România. Becali este un om foarte important, eu nu sunt. Pe mine să mă sune oricine de la club şi să-mi spună: 'Yuksel, îmi pare rău'. Sunt în Germania şi îmi este dor de România, nu de Turcia", a mai spus fostul preparator fizic al Stelei.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri