Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Superstiţii legate de casa în care stai: Nu face acest lucru! Aduce ghinion

Friday, 20 March 2020, 12:19 Sursă: Realitatea.NET

La casă nouă se aruncă mătura veche. Nu lua niciodată mătura dintr-o casă, într-o casă nouă. Aduce ghinion. Dacă ai uitat de acest lucru sau pur și simplu abia acum ai aflat de asta, aruncă mătura veche pe fereastră și vei scăpa de vechiul ghinion. În fiecare casă trebuie să fie o singură mătură. Sa nu faci prostia de a împrumuta vreodată mătura de la cineva sau cuiva! Dacă ai pe cineva drag la drum, nu da cu mătura prin casa. Le vei face probleme pe drum! Iar de vrei sa scapi de oameni care nu-ți fac plăcere, mătura imediat ce-ți ies ei din casă.

Pisicile sunt animale sensibile și vor simți imediat o casă cu o încărcată de energie negativă. Lasă-ți pisică să inspecteze înainte nouă locuința. Dacă această se va grăbi să iasă cât mai repede de acolo, nu cumpără casa! Înseamnă că locuința este încărcată de ghinion. Se mai spune că pisica este prima care trebuie să pășească într-o locuință nouă.

Casa nu trebuie niciodată lăsată fără rezerve de sare. Mai multă sare înseamnă mai mult noroc! sarea nu se dă niciodată cu împrumut. Mai mult, se spune că dacă arunci puțină sare în fiecare cameră și în jurul ușii de intrare vei goni spiritele rele și vei aduce noroc. Tot semn de noroc este să lași câteva monede, pe jos în camera cea mai mare din casă. Nu lăsa solnița fără sare.

Joia este ziua cea mai propice pentru mutat și este bine să eviți să te muți în casă nouă lunea, marțea și vinerea.

Dacă îți construiești singur casa, pune la temelie un ban de argint, puțină lână netoarsă și un bob de tămâie. banul e semn de noroc, lâna de căldură și prosperitate, iar tămâia ține relele departe.

Nu fluiera în casa. Aduce ghinion.

Nu lăsa pâinea cu fundul în sus și nici cuțitul cu lama în sus, pentru ca este semn de nenoroc și ceartă.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri