Semne că te iubește în secret, în funcție de zodie

Wednesday, 13 November 2019, 10:52, Sursă: REALITATEA.NET

Fiecare semn din zodiac are propriul mod de a-și exprima atracția și dorința. Dacă știi semnalele subtile ale zodiei, îți vei da seama dacă un bărbat este interesat de tine, chiar dacă nu ți-o spune fățis.

Adaugă părerea ta

Berbec

Berbecul nu este cunoscut pentru subtilitatea sa. Dacă un bărbat din Berbec te place, îți vei da seama imediat, pentru că greu își poate stăpâni sentimentele și temperatura emoțională dintre voi crește vertiginos. Dacă Berbecul este un prieten sau un coleg de serviciu, îți va arăta interesul său cu perseverență, găsind orice scuză ca să se oprească lângă biroul tău cât mai des sau încercând să stea cât mai aproape de tine când ieșiți în grup. Va face orice ca să-ți atragă atenția asupra lui, un exemplu fiind că va încerca să-și afirme competitivitatea asupra oricărui alt bărbat. Dacă altcineva este interesat de tine, Berbecul îl va mătura din fața ta. Nu-ți va da prea mult timp să te gândești dacă te place sau nu, pentru că este dispus să te ia pe sus, când te gândești mai puțin.

Taur

Dacă te interesează un bărbat din zodia Taurului, iar el te place, își va face cunoscute dorințele cu complimente, cadouri, gesturi dulci și persistență blândă. Taurul este cunoscut pentru senzualitatea sa, iar bărbații știu cu siguranță cum să trateze obiectul dorințelor lor. Te poți aștepta la masaje delicate pe umeri, la cele mai bune prăjituri de la o cofetărie scumpă, la o serenadă cu cântecul tău preferat sau la alte semnale mici, dar semnificative. La urma urmei, dacă este atras de tine, vrea ca tu să știi asta și o poate face cel mai rapid apelând la simțurile tale. Bărbații Taur sunt foarte atenți la modul în care se poartă, arată distinct de ceilalți și, foarte probabil, dacă le trezești interesul, îți vei da imediat seama de acest lucru.

 

Gemeni

Când vine vorba de romantism, semnalele Gemenilor pot fi greu de identificat. Într-o zi ești convinsă că este interesat de tine: flirtează cu tine, este curios să afle mai multe despre cine ești și despre ce îți place. Pe de altă parte, este posibil să observi că nu ești singura pe care o tratează cu atenție și interes. Este adevărat, bărbații Gemeni aduc flirtul până la o formă de artă și au în vizor, adesea, mai multe partenere romantice deodată. Interesele lor sunt foarte diverse și, fără a fi adevărați Don Juani, își doresc să cunoască cât mai multe femei, de dragul diversității. Semnalul sigur că te place mai tare decât pe alte pretendente este că se întoarce mai des la tine și petreceți perioade din ce în ce mai îndelungate împreună. Dacă îi poți capta interesul suficient de mult încât să nu mai fie nevoie de noutăți de la alte persoane, îl vei fascina și îl vei face să râvnească din ce în ce mai mult la atenția ta.

 
 

Rac

Racul este unul dintre cele mai dificile semne ale zodiacului și este foarte greu să-ți dai seama dacă te place sau nu. Racii au emoții foarte profunde și se protejează de suferință, așa că nu se vor deschide către o relație până nu au completă încredere în tine, în sentimentele și în intențiile tale. Până la acel moment, un nativ Rac va păstra dragostea pentru tine ca pe un adevărat secret, pe care nu-l va mărturisi nimănui. Dacă observi că încearcă să te protejeze în situații dificile (îți dă umbrela lui, de exemplu), să te ajute cu diverse responsabilități la birou sau să repare mici lucruri pentru tine, acesta este un semnal al interesului față de persoana ta. Câteodată, un bărbat Rac poate deveni exagerat de protector, pentru că siguranța și eliminarea riscurilor sunt valorile sale primordiale și vrea să te ia sub aripa lui ocrotitoare. Dacă observi că fluxul său protector este din ce în ce mai orientat spre tine, acesta este un semnal clar că te-a primit în inima sa.

Mai multe pe Divahair.ro.