Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la Gloria Bistriţa! Rus a plecat de la echipă după ce a fost acuzat de blat

Friday, 16 October 2009, 16:29 Sursă: Realitatea TV

Scandal mare la Gloria Bistriţa. Directorul tehnic Florin Halagian îl acuză pe fundaşul Alin Rus că nu îşi apără corect şansele la meciurile Gloriei.

"Dacă cineva din Liga I are probe că eu am jucat în nu ştiu ce meci dubios, să vorbească. Halagian, Pădureanu, oricine", se apără Rus.

"L-am acuzat de laşitate, e altceva. Pentru că în pregătirea asta, de exemplu, echipa noastră conducea cu 1-0 la Craiova şi a intrat el şi în opt minute ne-au dat ăia două goluri când la el era bulevard", a explicat Florin Halagian.

Chiar dacă mai are contract un an şi jumătate, Rus a plecat de la echipă. şi a criticat metodele aplicate de Halagian. "Vine cu metode de acum 100 de ani. Îmi zice să mă bărbieresc în ziua meciului, că altfel nu mă lasă să joc. La meciul României cu Serbia a venit şi a zis ca la pauză să închidem televizoarele", a punctat Alin Rus.

Alin Rus are 34 de ani şi a jucat 251 de partide în Liga I. El a revenit la Bistriţa în această vară, după trei sezoane petrecute la Pandurii Târgu Jiu.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri