Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Scandal la comisia Udrea: Membrii Comisiei de anchetă s-au certat pe documentele primite de la Ministerul Turismului

Thursday, 20 August 2009, 09:11 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă dvs. vă permiteţi să primiţi documente de la minister şi să nu mi le puneţi la dispoziţie, punându-mă pe mine într-o situaţie jenantă faţă de dna ministru, într-o emisiune televizată, daţi-mi voie să protestez. Aş vrea să-mi daţi explicaţii ce s-a întâmplat. Eu sunt foarte revoltat din acest punct de vedere şi este inadminisbil ce se întâmplă. Aş vrea să-mi daţi explicaţii, nu accept aşa ceva", i-a spus social-democratul Robert Negoiţă secretarului comisiei. 

Negoiţă a reclamat faptul că "aseară într-o emisiune televizată dna ministru a intervenit şi, pe baza la ce am spus eu din documentul dat de secretarul comisiei, m-a făcut mincinos şi a spus că a trimisi toate documentele la comisie", iar din documentul primit de la secretarul comisiei reiese că "fără să fac un calcul matematic, în proporţie de peste 50% din documentele cerute Ministerului Turismului nu îmi sunt prezentate".

În replică, deputatul Claudiu Ţaga a afirmat că toate documentele pe care comisia le-a primit au fost puse la dispoziţia membrilor comisiei. "Avem arhivate documemtele, cererile noastre de documente pe care le-am înaintat MT", a completat Ţaga.

Ministrul Elena Udrea a cerut să răspundă întrebărilor lui Robert Negoiţă, dar a fost oprită de Ludovic Orban. "Vă rog să luaţi cuvântul atunci când vi-l ofer eu în calitate de preşedinte al Comisiei", i-a spus Orban.

De lipsa documentelor a fost deranjat şi deputatul Nicolae Bănicioiu. Şi ca să-i demostreze ministrului Udrea că nu a miniţit când a afirmat că nu a primit toate documentele cerute de comisie, a cerut voie să-i înmâneze acesteia lista actelor primite de la minister.

Vezi şi Udrea s-a prezentat la comisia parlamentară de anchetă şi a solicitat demisia a cinci dintre membri

Ludovic Orban: Elena Udrea a venit şi a sfidat comisia

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri