Radu Timiș a răspuns provocării de gheață de la REALITATEA TV

Wednesday, 27 August 2014, 21:11 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cea mai mare donaţie de până acum din campania Ice Bucket Challenge a Realitatea TV a fost făcută de omul de afaceri Radu Timiş. Acesta a donat 40 de mii de euro bolnavilor de scleroză din ţara noastră.

Provocarea de gheaţă de la Realitatea TV, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din România, e adresată oamenilor de afaceri şi tuturor celor care vor să ajute!

Împreună vrem să asigurăm tratamentul a aproape 500 de bolnavi de scleroză multiplă din ţara noastră care se află pe listele de aşteptare pentru medicaţie.

Dacă şi dvs. vreţi să vă alăturaţi campaniei Realitatea TV, vă aşteptăm mesajele pe adresa provocareadegheata@realitatea.net.

Zeci de oameni de afaceri, directori de corporaţii şi telespectatori Realitatea TV şi-au turnat câte o găleată cu gheaţă şi apă pe cap şi s-au alăturat astfel campaniei ICE BUCKET CHALLENGE, preluată din SUA! Încercăm astfel, în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă, să îi ajutăm financiar, prin donaţii, şi pe românii imobilizaţi la pat de această boală.

În România sunt aproape zece mii de oameni care suferă de scleroză multiplă. Datele oficiale arată că doar un sfert dintre ei beneficiaza de tratament.

CONTURI ASOCIAŢIA DE SCLEROZĂ MULTIPLĂ DIN ROMÂNIA 


CONT EURO: RO74BTRLEURCRT0266350501
CONT LEI: RO27BTRLRONCRT0266350501Adaugă părerea ta
Alte articole din: Promo TV