Motivul neobişnuit pentru care o poliţistă a făcut un atac de panică

Wednesday, 04 October 2017, 17:00 Sursă: REALITATEA.NET

O poliţistă a făcut un atac de panică, refuzând să conducă Logan-ul de serviciu. Tinerei i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Adaugă părerea ta

Un caz mai puţin obişnuit s-a înregistrat la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Suceava unde o tânără agentă a refuzat să urce la volanul Logan-ului de serviciu.

Agentul Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul marca Logan, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava pentru efectuarea unei revizii.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă de la Rădăuţi, iar echipajul medical a consultat-o şi ar fi ajuns la concluzia că nu se impune transferul la spital. Totuşi, poliţista a insistat că vrea să fie consultată şi de un medic, astfel încât a fost transferată la unitatea spitalicească din Rădăuţi.

Verdictul dat de echipajul de pe ambulanţă a fost confirmat şi la spital, iar poliţista a plecat înapoi la locul de muncă, se pare transportată de aceeaşi ambulanţă cu care venise de la Gălăneşti. 

Interesant este că după ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat spre domiciliu.

Tânăra a absolvit Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (USV) şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” (Cluj-Napoca), iar partea artistică pare să fie mai pregnantă decât cea care vizează munca de poliţie.

Sursa