Mihai Constantinescu este în comă

Monday, 13 May 2019, 22:39 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE | Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este gravă. Conform informațiilor de ultimă oră, artistul Mihai Constantinescu, 73 de ani, este în comă.

Adaugă părerea ta

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator aseară, în casa lui, și a fost găsit la 10 minute după ce a făcut criza.

În cursul zilei de astăzi, îndrăgitul interpret a suferit un al doilea stop cardio-respirator, apoi al treilea, conform Realitatea TV. 

Mihai Constantinescu este intubat în aceste momente.

---------------------

Știrea inițială

Îndrăgitul cântăreţ Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă, luni seară, la spitalul Floreasca, după ce a suferit un stop cardio-respirator. 

Medicii au reușit să-l resusciteze și, potrivit unor surse, starea sa este stabilă.

"Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm şi să fim alături de el. Vă rog , distribuiti", a scris şi Adrian Daminescu pe reţelele de socializare.

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Artistul suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.