Luna Plină dublă în Balanță, fenomenul rar care schimbă totul

Monday, 22 April 2019, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un fenomen astral destul de rar va avea loc în această perioadă. Este vorba despre Luna Plină dublă în Balanță, care înseamnă schimbări majore pentru unii nativi. 

Luna dublă în Balanță te va face să cauți armonia și echilibrul. Este timpul pentru noi începuturi, mai pașnice decât tot ce ai trăit până acum.  

Berbec

Luna dublă îți creează stări de neliniște. Tinzi să fii mai precaută la tot ce există în jurul tău și simți că nu poți avea încredere în nimeni.

Taur

Este cazul să te reorientezi în carieră. Ce ai făcut până acum nu te împlinește profesional și este timpul să alegi ceva mai potrivit pentru tine. 

Gemeni

Ești plină de viață și vrei să te faci remarcată. Este momentul să ieși în evidență și să primești aprecierile care ți se cuvin.

Rac

Simți că te-ai plafonat și că viața ta nu are un scop precis. Este momentul să faci o schimbare și să nu te mai mulțumești cu puțin.

Leu

Luna dublă îți creează probleme de comunicare cu partenerul. Ai impresia că nimeni nu te înțelege și vrei să fii lăsată singură, cu gândurile tale.

Fecioară

Vei fi înconjurată de prieteni în această perioadă. Felul tău sociabil de a fi îți va lărgi cercul de prieteni și vei cunoaște o persoană care ți-ar putea schimba viața.

Mai multe pe Divahair.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP